7 Οκτ 2015

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Δράμας

ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ      
Με αγιασμό, δεξίωση και πολλές  εκπλήξεις  υποδέχτηκε στην εστία του  τη νέα Οδηγική χρονιά το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Δράμας, παρουσία της  Μαρίας Καρακεσίσογλου εφόρου της περιφέρεις μας, μελών της  ομάδας Συνεργασίας, γονιών και φίλων.



Η πρόεδρος Άννα Καρασαββίδου και η έφορος Σοφία Τέγου, υποδέχτηκαν τα στελέχη και τα παιδιά κάνοντας απολογισμό της προηγούμενης Οδηγικής  χρονιάς και κι  έδωσαν μια πρόγευση από  τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν τη νέα χρονιά, που ξεκινά δυναμικά  με αποστολή ομάδας του ΣΕΟ Δράμας σε Σταθμό Τροφοδοσίας (στεκ) στους  Αγώνες  Βουνού Παρθένου Δάσους  Παρανεστίου. Θα ακολουθήσει εκδρομή και πορεία στο δασικό μονοπάτι  του Γρανίτη στις 17 Οκτωβρίου. (για συμμετοχές δηλώστε στο τηλ. 6947287642)



Η παρέα μας είναι ανοιχτή σε όσα παιδιά θέλουν να μπουν στη μεγάλη ομάδα του Οδηγισμού για να πραγματοποιήσουν ταξίδια στη φύση, να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν, να επισκεφτούν και να μάθουν, να βοηθήσουν και να αναπτυχθούν μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, τραγούδι , παιχνίδι και φαντασία.

Οι συναντήσεις των ομάδων πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο  11:00-13:00 στην Εστία του Οδηγισμού, στην οδό Γρηγορίου Ε΄15 (πίσω από τη Μητρόπολη), ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 6947287642 καθώς και στην σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/groups/185758695991/


Το επίσημο site της οργάνωσης είναι : www.seo.gr