16 Σεπ 2015

Project Δράμα 2020: Για να μη θρηνήσουμε θύματα…

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 2ας Σεπτεμβρίου, καταθέσαμε προ ημερησίας ερώτηση για την εξέταση της δυνατότητας να τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης επί της Ιουστινιανού και συγκεκριμένα κάναμε πρόταση 


για τη συμβολή των οδών Αγίου Χρυσοστόμου και Ιουστινιανού. Φυσικά, η τεχνική υπηρεσία είναι η αρμόδια να κρίνει που θα ήταν η ενδεδειγμένη θέση για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη. Για άλλη μια φορά, η δημοτική αρχή απέφυγε να απαντήσει, έστω το τυπικό ότι θα το μεταβιβάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες. 

Η πρόταση αυτή έγινε αφενός γιατί οι κάτοικοι της περιοχής το ζητούνε αφετέρου γιατί έχουν γίνει ήδη αρκετά ατυχήματα στον συγκεκριμένο δρόμο, όταν μάλιστα στην περιοχή λειτουργεί γυμνάσιο και λύκειο και η κίνηση είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.

Σήμερα το πρωί γίναμε μάρτυρες ακόμη ενός ατυχήματος, το οποίο, από όσα ενημερωθήκαμε, δεν ήταν, ευτυχώς, μοιραίο για τους εμπλεκόμενους.

Επειδή η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από την εκ των υστέρων αντιμετώπιση και επειδή στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ζωές ανθρώπων, μαθητών και οδηγών, επαναφέρουμε την πρότασή μας. Ελπίζουμε, αυτή τη φορά, η δημοτική αρχή να μπει στη διαδικασία να απαντήσει, όχι πλέον σε εμάς, αλλά στους κατοίκους της περιοχής.

facebook:       www.facebook.com/project.drama2020
web:                http://projectdrama2020.blogspot.gr/ 
e-mail:            project.drama2020@gmail.com


Ομάδα Τύπου Project Δράμα 2020