20 Ιουλ 2015

Δράμα: Έκλεψε και το μαγαζί με το κλειδί που άρπαξε από το Ι.Χ.

Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια χτύπησε ένας νεαρός Έλληνας διαρρήκτης, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Αφού άδειασε το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός επιχειρηματία στην Πετρούσσα της Δράμας, βρήκε μέσα και το κλειδί του μαγαζιού του!


Ο 31χρονος δράστης βρήκε ξεκλείδωτο το όχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρπαξε από μέσα διάφορα έγγραφα και το κλειδί του καταστήματος, με το οποίο άνοιξε σαν… κύριος την είσοδο, μπήκε μέσα και άδειασε την ταμειακή μηχανή παίρνοντας από μέσα 150 ευρώ.


Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Προσοτσάνης εξιχνίασαν την διπλή κλοπή, εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν το μεσημέρι του Σαββάτου. Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν τα χρήματα και μέρος από τα κλεμμένα  έγγραφα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του άσκησε δίωξη για κλοπές.

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

κλασικά στη Δράμα όλοι αυτοί έχουν επανειλημμένα απασχολήσει τις αρχές και μετά αφήνονται ελεύθεροι και μετά ξανασυλλαμβάνονται,έτσι για να χουμε να λέμε!