1 Ιουλ 2015

Δήμος Δράμας: Ευαισθητοποίηση για το AIDS

Για το Δήμο Δράμας η πρόληψη και η προαγωγή της Δημόσιας Υγείας αποτελεί προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό οργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των νέων για το AIDS. Παρά την παγκόσμια προσπάθεια ελέγχου η επιδημία AIDS συνεχίζει να παραμένει ανεξέλεγκτη στις περισσότερες χώρες του


κόσμου. Στη χώρα μας η εμφάνιση του ιού δεν είναι αμελητέα και γι' αυτό το λόγο δεν εφησυχάζουμε και θεωρούμε ότι η ενημέρωση δεν πρέπει να ξεκινά και να σταματά την 1η Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS).
           
Με αφορμή το φεστιβάλ RAM THE SPOT το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας  Υγείας και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Δράμας με την υποστήριξη των διοργανωτών και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διοργανώνει το Σαββάτο 4-7-2015 από τις 6μ.μ έως τις 8μ.μ. στο πάρκινγκ του χώρου της ανάπλασης, δράση η οποία θα γίνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ, με την προώθηση ενημερωτικού υλικού και τη διανομή προφυλακτικών ως αξιόπιστου μέσου πρόληψης.


Από το Γραφείο Τύπου