15 Ιουλ 2015

Δράμα - Σύλλογος ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ: «ολοκλήρωση τουρνουά 3x3 BEACH VOLLEY»

Με απόλυτη επιτυχία και υπερκάλυψη του αρχικού στόχου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουλίου 2015 η 2ήμερη εορταστική εκδήλωση και το «ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY 3x3» φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ στο χώρο του Hotel Έπαυλις στη Δράμα. 

  
Το 2ήμερο περιλάμβανε ερασιτεχνικό τουρνουά Beach Volley, στο οποίο έλαβαν μέρος 16 ομάδες, προσφέροντας γέλιο, συγκίνηση και αρκετό θέαμα. Οι ομάδες αποτελούνταν από ερασιτέχνες, καταξιωμένους παλαίμαχους και εν ενεργεία αθλητές, ενώ την Τ.Δ. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) εκπροσώπησαν επάξια 2 ομάδες. Το 2ήμερο περιλάμβανε ολοήμερο DJ πάρτυ, σουβλάκια και παγωμένη μπύρα δίπλα στην πισίνα.

  

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Πατακάκη για την υποστήριξή του, το «Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Δράμας» που παρείχε την υγειονομική κάλυψη, την ομάδα κρουστών «FASARIOSO», που προσέφερε ένα πρωτότυπο και ευχάριστο θέαμα και όσους φίλους παραβρέθηκαν. Συγχαρητήρια εκτός από τους συμμετέχοντες, αξίζουν και οι χορηγοί που στηρίξανε την προσπάθειά μας και τα μέλη του Συλλόγου που προσέφεραν εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Σας ευχόμαστε καλό και -όσο το δυνατόν- ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Με εκτίμηση,
Νίκος Μητρούσης
Πρόεδρος Δ.Σ.

--
Κοινωνικό - Πολιτιστικό Σωματείο
"Σύλλογος ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ"
Έδρα: Βεργίνας 210, Τ.Κ. 661 00 – ΔΡΑΜΑ

Α.Φ.Μ. 997412750,
ΔΟΥ: ΔΡΑΜΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6932.282.120