2 Ιουλ 2015

Κανονικά το τουρνουά 3x3 beach volley

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ αποφάσισε ομόφωνα, κατά τη χθεσινοβραδινή του έκτακτη συνεδρίαση και μετά από πρόταση και εισήγηση της οργανωτικής επιτροπής, την κανονική διεξαγωγή του προγραμματισμένου για τις


...11-12 Ιουλίου 2015 «ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY 3x3», παρά τις τρέχουσες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στην Πατρίδα μας.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ανάφερε σχετικά: «Στους σκοπούς του Συλλόγου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η διάδοση του αλληλοσεβασμού, του εθελοντισμού και του αθλητικού πνεύματος», ενώ τόνισε πως «αν και ο Σύλλογος απέχει κάθε πολιτικής δραστηριότητας, δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Ο Σύλλογος πιστός στις αρχές και τις αξίες που τον διέπουν, θεωρεί επιβεβλημένη τη ΜΗ ακύρωση ή τη ΜΗ αναβολή της εκδήλωσης, η οποία μάλιστα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, κάτι που την καθιστά ακόμα πιο επίκαιρη».

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ σας προσκαλούν λοιπόν να παραβρεθείτε στη 2ήμερη εορταστική εκδήλωση και να συμμετάσχετε στο «ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY 3x3» φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Δράμας, στις 11 & 12 Ιουλίου 2015 στο χώρο του Ξενοδοχείου Έπαυλις, στη Δράμα.  Θα   ήταν τιμή μας να παραβρεθείτε στην εκδήλωση μας είτε ως ομάδα, είτε απλώς για να διασκεδάσουμε παρέα από το πρωί έως το βράδυ!

Με εκτίμηση,
Νίκος Μητρούσης
Πρόεδρος Δ.Σ.