3 Ιουν 2015

Συνάντηση Project Δράμα 2020 με τον Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης.

Την Παρασκευή 29/5, αντιπροσωπεία του  Project Δράμα 2020 συναντήθηκε με τον συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Δράμας, Νίκο Μουτροπίδη.


Η παράταξή μας ήταν αυτή που ουσιαστικά βοήθησε στην ανάδειξη του θεσμού καθώς και στην πλήρωση της θέσης στο Δήμο μας. Δεδομένης της κεντρικής σημασίας που αποδίδουμε στην ανεξάρτητη αυτή αρχή προκειμένου να σπάσει το πελατειακό κράτος που πλήττει την τοπική αυτοδιοίκηση, ενημερωθήκαμε από τον συμπαραστάτη για το εύρος των υποθέσεων και την πορεία του θεσμού, εδώ και τρεις μήνες. Επίσης κάναμε μια συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο θεσμός να βοηθηθεί και να γίνει ευρύτερα γνωστός στην δραμινή κοινωνία. Ως παράταξη θα είμαστε επιβοηθητικά και κριτικά κοντά στον θεσμό αυτόν.

Το Project Δράμα έχει θέσει ως προτεραιότητα μια σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση. Ακόμα και κάτω από τις δυσκολίες της θέσης της αντιπολίτευσης, κάνουμε σταθερά βήματα για να δείξουμε στους δημότες σημάδια μιας σοβαρής τοπικής διακυβέρνησης, από την οποία ο Δήμος απέχει δυστυχώς σταθερά.    

                                     Facebook: www.facebook.com/project.drama2020

                                      web:  http://projectdrama2020.blogspot.gr/ 

                                      e-mail: project.drama2020@gmail.com


                                           Ομάδα Τύπου Project Δράμα 2020