9 Ιουν 2015

Πρόσκληση σε εκδήλωση του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας

Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Δράμας καλούν όλους τους συμπολίτες μας, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 από της 18:30 το απόγευμα, στον χώρο του πάρκινγκ του Κολυμβητηρίου, στο πάρτι που διοργανώνει ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας. Τα έσοδα τις εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.


Η εκδήλωση αυτή, είναι η συνέχεια εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί μετά από κάλεσμα του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Δράμας προς διάφορους φορείς, σωματεία, επιχειρήσεις και σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Εκδηλώσεις που τείνουν να γίνουν θεσμός όπως αυτή του Αθλητικού Σωματείου “Δράμα 1986” που στην ετήσια κοπή της πίτας του, συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης που δεν μπορούσε να προμηθευτεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Δράμας, προτρέπει όλους τους φορείς που μπορούν να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, να το πράξουν για το καλό των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα τα Αθλητικά Σωματεία τα οποία εκτός από άθληση, προάγουν Πολιτισμό και Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2521350660 κ. Λαζαρίδης Ιωάννης και Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Βασιλειάδης Αναστάσιος

Σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε μια όμορφη βραδιά!!


Από το Γραφείο Τύπου