8 Μαΐ 2015

Τα Καλάθια Αγάπης του ΕΣΑΚΕ ταξιδεύουν στη Δράμα

Στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που διανύει σήμερα η χώρα μας και  στο πλαίσιο μιας συντονισμένης στρατηγικής για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού,  ο Δήμος Δράμας συμμετέχει σε δράσεις με σκοπό την στήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.


Ο ΕΣΑΚΕ οργανώνει εκστρατεία ενίσχυσης απόρων οικογενειών στις πόλεις όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015  τα «Καλάθια Αγάπης»  θα βρίσκονται στην πόλη μας.

Με πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ  και σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΚΑΟΔ American Genetics, την Ιερά Μητρόπολη Δράμας και το Δήμο μας, θα προσφέρουν 50 «Καλάθια Αγάπης» σε  ευπαθείς οικογένειες της πόλης μας. Ισάριθμα εισιτήρια θα δοθούν σε αντίστοιχες οικογένειες, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, μεταξύ του ΚΑΟΔ American Genetics και της ΑΕΚ.


Στις 16:00 της ίδιας μέρας στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Κραχτίδης» οι εκπρόσωποι όλων των συνεργαζόμενων φορέων θα αναφερθούν στην σπουδαιότητα τέτοιων ενεργειών, οι οποίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα μεταλαμπάδευσης της ιδέας της αλληλεγγύης.