27 Μαΐ 2015

Το χαμόγελο του παιδιού- εκδηλώσεις στη Δράμα

Μία σειρά εκδηλώσεων διοργανώνονται στις 3, 4 και 5 Ιουνίου στην πόλη της Δράμας για τη στήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 19:00, η ψυχολόγος του Οργανισμού κα Ματίνα Γαβριήλογλου, ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Δράμας, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα το φαινόμενο της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού (Bullying) και θα παρουσιάσει


...το έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» που φέτος διανύει το 20ο έτος δράσης του.

Επίσης την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουνίου, πραγματοποιείται το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για παιδιά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο». 600 μικροί ποδοσφαιριστές, από Σχολικές Ομάδες και Ομάδες Ακαδημιών του Ν. Δράμας,  αγωνίζονται στο ιστορικό γήπεδο της Δόξας Δράμας σε ένα γιορτινό αγωνιστικό διήμερο για  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σας αποστέλλουμε σχετικό Δελτίο Τύπου καθώς και το Ραδιοφωνικό Σποτ για το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά και παρακαλούμε για τη δημοσίευση/ μετάδοσή τους.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το τηλεοπτικό σποτ του Τουρνουά από τον παρακάτω σύνδεσμο:



Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας στον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να μπορούμε να υποστηρίζουμε τα χιλιάδες παιδιά που κινδυνεύουν.