26 Μαΐ 2015

ΔΡΑΜΑ 1986 Τμήμα Υγρού Στίβου: Κολυμβητικοί αγώνες με τον ΠΑΟΚ στο δημοτικό κολυμβητήριο της Τούμπας

Το Σάββατο 23 Μαιού 2015 στις 10.30 π.μ., η ομάδα του ΔΡΑΜΑ 1986 Τμήμα Υγρού Στίβου ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, καθώς πραγματοποιήθηκε για 1η φορά φιλική ημερίδα ακαδημιών κολύμβησης με τις ακαδημίες κολύμβησης του ΠΑΟΚ στο Κολυμβητήριο της Τούμπας. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 150 αγόρια και κορίτσια και το πρόγραμμα περιείχε παρέλαση Κολυμβητών-τριών, αγώνες


...ελεύθερο και ύπτιο, απονομή μεταλλίων και φυσικά παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Δράμας μετά από 2 χρόνια λειτουργίας πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, προβάλλοντας την πόλη μας και επιστρέφοντας με μετάλλια.  

Οι προπονητές του ΔΡΑΜΑ 1986 δήλωσαν: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ για την άψογη συνεργασία, την συναδελφικότητα και τον άριστο επαγγελματισμό, που μας έδειξαν. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον έφορο των ακαδημιών κολύμβησης του ΠΑΟΚ κ. Δημήτρη Χατζηγεωργίου, τους προπονητές και το προσωπικό της πισίνα για το αθλητικό ήθος που έδειξαν. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση τόσο για την αγάπη τους για το άθλημα και για τα παιδιά, όσο και για την ευγενέστατη συμπεριφορά απέναντι μας.







Τα παιδιά ένοιωσαν από την πρώτη στιγμή σαν το σπίτι τους, διασκέδασαν, χάρηκαν και απόλαυσαν αυτή την μέρα. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας στήριξαν αδιάκοπα αυτά τα 2 χρόνια της προσπάθειας μας. Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα αποτελέσουν μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά. Μελλοντικά, στοχεύουμε να διοργανωθεί κάτι ανάλογο στην πόλη μας με συμμετοχές συλλόγων από όλη την Ελλάδα, ώστε να προβληθεί τόσο το άθλημα όσο και η πόλη μας."