27 Μαρ 2015

Αυτοδιοίκηση Πολιτών: Προτάσεις για την αναβάθμιση του δημοτικού Κήπου Δράμας

«Είμαστε αυτοί που ως δημοτική παράταξη που ζητήσαμε τις ιδέες και τις προτάσεις των αντιπολιτεύσεων προκειμένου να τις υιοθετήσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο είναι για το δημοτικό κήπο, την Αγ. Βαρβάρα και τα άλλα μέρη του δήμου μας προκειμένου να είναι καλύτερα, ομορφότερα και λειτουργικά για το συμφέρον όλων των πολιτών […] Εμείς είμαστε εδώ να


ακούσουμε ιδέες και προτάσεις των αντιπολιτεύσεων αλλά να είναι εφικτές. Υλοποιήσιμες και στο χρόνο που πρέπει. Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την πόλη μας, για το δήμο μας, για τους δημότες μας». Αυτά είπε ο Τάσος Χατζηγιάννης, στις δηλώσεις του στις 16-3-2015, μετά την ανάδειξη από την παράταξή μας της απαράδεκτης κατάστασης του δημοτικού κήπου.


Αν για να κάνει η δημοτική αρχή τα αυτονόητα χρειάζεται κάποιον να τα προτείνει• τότε κι εμείς, προτείνουμε. Δεν προτείνουμε όμως μεγαλεπήβολα έργα, ούτε καλούμε τη δημοτική αρχή να ξεπεράσει τον εαυτό της, αλλά να πράξει τα ελάχιστα. Προχωράμε λοιπόν σε μερικές απλές προτάσεις για βελτίωση της αισθητικής του δημοτικού κήπου. Οι προτάσεις μας είναι εφικτές, υλοποιήσιμες και ο χρόνος που θα έπρεπε να υλοποιηθούν έχει ήδη παρέλθει.