26 Μαρ 2015

Δράμα: Επίθεση σε 55χρονο με δόλωμα μια 26χρονη

Μια 26χρονη  ήταν το δόλωμα της σπείρας που επιτέθηκε σε έναν 55χρονο τη Δευτέρα στη Δράμα, με κίνητρο τη ληστεία. Το θύμα κατέληξε στο Νοσοκομείο ενώ οι δράστες του άρπαξαν 30 ευρώ αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και τράπηκαν σε φυγή!


Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας, όταν μια 26χρονη γυναίκα πλησίασε τον 55χρονο και με διάφορες προφάσεις τον έπεισε να την ακολουθήσει σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης.

Εκεί, του επιτέθηκαν ωστόσο αιφνιδιαστικά δυο άνδρες, ηλικίας 20 και 18 ετών, όπου με τη χρήση σωματικής βίας του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και τα κλειδιά του οχήματός του, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, ακολούθησαν έρευνες των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των οποίων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των παραπάνω δραστών, προέκυψε η εμπλοκή και μιας 22χρονης στη συγκεκριμένη υπόθεση και συνελήφθη ο 18χρονος δράστης.

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύτηκε.

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστείες και κλοπές, ο 20χρονος για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ η 26χρονη για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.