24 Φεβ 2015

Ημερίδα Απολογισμού του Προγράμματος «Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τη Διαχείριση των αστικών Απορριμμάτων»

Ο Δήμος Δράμας και το Τμήμα Προγραμματισμού Ανάπτυξης & Οργάνωσης, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Προγράμματος «Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τη Διαχείριση των αστικών Απορριμμάτων», διοργανώνουν απολογιστική Ημερίδα την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:30 π.μ., στο Δημαρχείο Δράμας (Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).


Αντικείμενο του έργου που υλοποίησε ο Δήμος Δράμας ήταν η κινητοποίηση και ενημέρωση των κατοίκων για τον τρόπο διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων, την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση υλικών. Η Ημερίδα έχει στόχο να παρουσιάσει τα αποτελέσματα του Προγράμματος και να προσεγγίσει το ζήτημα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων από την περιβαλλοντική και οικονομική του διάσταση. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τη Διαχείριση των αστικών Απορριμμάτων»– Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Αναγέννησης του Δήμου Δράμας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας-Θράκης 2007 – 2013, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)  και Εθνικούς πόρους.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.