13 Ιαν 2015

Καλαμώνας Δράμας: Τσακώθηκαν στο καφενείο και έπεσαν... πυροβολισμοί!

Σε... σαλούν μετατράπηκε καφενείο στον Καλαμώνα Δράμας τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο θαμώνας με τον έναν μάλιστα να πυροβολεί με μια κυνηγετική καραμπίνα.


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 51χρονος διαπληκτίστηκε φραστικά με έναν 54χρονο θαμώνα του καφενείου, απειλώντας τον, και αμέσως μετά τον καυγά αποχώρησε.

Ωστόσο μετά από λίγη ώρα, επέστρεψε έξω από το κατάστημα, κρατώντας κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα και μια φορά στο όχημα της συζύγου του 54χρονου, προκαλώντας σε αυτό φθορές, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι Αστυνομικοί μετά την καταγγελία του περιστατικού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή.

Στο χώρο του συμβάντος και την οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες κυνηγετικού όπλου και δύο κυνηγετικά όπλα, αντίστοιχα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.


Thrakitoday.com