16 Ιαν 2015

Το ΚΙΝΗΜΑ: Παρουσίαση ψηφοδελτίου Δράμας!

Η αυτο-οργάνωση προοδευτικών πολιτών στη Δράμα παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος από το ιστορικό κτίριο του Καφενείου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στη Δράμα, για να σηματοδοτήσει την αφετηρία μιας εποχής απελευθέρωσης με ριζοσπαστικές τομές  στην κοινωνία, στην οικονομία και στην πολιτική μας ζωή. Η παρουσίαση πλαισίωσε την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη Δράμα που έκανε δηλώσεις, δίνοντας έμφαση στον προσωπικό αγώνα που έδωσε  ως πρωθυπουργός για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα, καθώς και στην ελπίδα ανανέωσης που φέρνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.


Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, δυναμώνει και απλώνεται καθημερινά, απελευθερώνει και ενώνει πολίτες που απογοητεύτηκαν από την ανησυχητικά συντηρητική και αναποτελεσματική συγκυβέρνηση που δεν έχει διατυπώσει, ακόμα, πειστική πρόταση για ανάπτυξη, και από μια αριστερά που είναι ριζοσπαστική μόνο στα λόγια, χωρίς διάθεση να στηρίξει τομές, ούτε τη διετία 2009-2011, ούτε και τώρα,  δέσμια πελατειακών συμφερόντων και αλλοπρόσαλλων συνιστωσών.

Το ΚΙΝΗΜΑ είναι το όνομα μας και η υπογραφή μας για μια  Ελλάδα βαθειά δημοκρατική, μεταπελατειακή και ανεκτική, είναι παράγοντας σταθερότητας και συνεργασιών. Οι υποψήφιοι Βουλευτές Δράμας δίνουν την εκλογική τους μάχη με πίστη στις αξίες μας για δημιουργία και δικαιοσύνη, διαφάνεια και αξιοκρατία, για περισσότερη Δημοκρατία!

Υποψήφιοι Βουλευτές Δράμας με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι οι:

•Καρατζόγλου Αργύρης του Γεωργίου
•Ορφανίδης Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου
•Παπαδόπουλος Αριστοτέλης του Κωνσταντίνου
•Παπαδόπουλος Γρηγόρης του Χρήστου
•Παπουτσής Ιωάννης του Αθανασίου

Από το Γραφείο Τύπου