7 Ιαν 2015

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κυριάκου Χαρακίδη με "Το Ποτάμι"

Φίλες και φίλοι Δραμινοί
20 μέρες πριν τις εκλογές στη χώρα μας, έλαβα την απόφαση να στρατευτώ στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη. Να συμπαραταχθώ με τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις που επέλεξαν να δημιουργήσουν «Το Ποτάμι», το κίνημα που πιστεύω ότι μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα, την αξιοκρατία και την ανάπτυξη.


Πιστός στην υπόσχεσή που σας είχα δώσει ότι θα μάθετε από μένα τον ίδιο εάν θα συμμετέχω ως υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας δηλώσω τις προθέσεις μου.

Επέλεξα «Το Ποτάμι» διότι έχω πειστεί ότι αποτελεί πραγματικά το μοναδικό κίνημα, το οποίο στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε δεν έχει προστάτες και βαρίδια. «Το Ποτάμι» δεν το βαραίνουν συμφέροντα που είναι υποχρεωμένο να εξυπηρετήσει. Αποτελεί ένα άφθαρτο μη συστημικό κόμμα, ένα φάρο ελπίδας, ευθύνης, δικαιοσύνης και ανατροπής όλων όσων μας κατάντησαν να πληρώνουμε δυσβάστακτους φόρους και χαράτσια χωρίς δυστυχώς να απολαμβάνουμε κανένα όφελος από τις θυσίες μας.

Σε μια Ελλάδα που ακόμα και σήμερα επικρατεί το ρουσφέτι και η αναξιοκρατία, που οι άνεργοι έχουν φτάσει σε επίπεδο ρεκόρ, που η σπατάλη, τα συμφέροντα και ο λαϊκισμός κυριαρχούν στο πολιτικό σύστημα, ήρθε η ώρα να αλλάξουν όλα με ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό του κράτους, με γρήγορα αντανακλαστικά, με μια οικονομία που παράγει σε ένα δίκαιο και κοινωνικό κράτος. 

Αυτές τις θέσεις πρεσβεύει το νέο αυτό κίνημα και αυτές οι θέσεις με εκφράζουν απόλυτα. Πιστεύω ότι εκφράζουν και το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού.

«Το Ποτάμι» το στελεχώνουν άνθρωποι αυτοδημιούργητοι, με γνώση, όραμα και δημιουργικότητα. Άνθρωποι έμπειροι, εργατικοί, που έχουν αποδείξει τα δημοκρατικά τους ιδεώδη. Άνθρωποι που κατάφεραν να ανατρέψουν κατεστημένα και υποστηρίζουν αδιαπραγμάτευτα την αξιοκρατία.

«Το Ποτάμι» αποτελεί την ήρεμη δύναμη και την ελπίδα για το μέλλον. Για να γίνει όμως η ελπίδα πραγματικότητα είναι ανάγκη να το δυναμώσουμε περισσότερο.

Με την στήριξη όλων μας θα δώσουμε τη δύναμη στο «Ποτάμι» να αλλάξει την πορεία της χώρας και, επιτέλους, να απαλλαγούμε από αυτούς που μας κλέψανε τα όνειρα που χτίζαμε με τόσο κόπο όλα αυτά τα χρόνια. Για τις οικογένειές μας, τα σπιτικά μας, τις δουλειές μας, την πατρίδα μας, το μέλλον των παιδιών μας που όλο και περισσότερα παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς.

Ως υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού, πλέον, ζητώ για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη σας, την αγάπη σας και την ψήφο σας.

Σας ζητώ να αγωνιστούμε μαζί ώστε να αποκτήσει επιτέλους η Δράμα μας μια δυνατή φωνή στην κεντρική πολιτική σκηνή και να σταματήσει να είναι ουραγός και αποπαίδι. Για να υποχρεωθούν όλοι, στο κέντρο και την περιφέρεια, να σέβονται και να υπολογίζουν τη Δράμα. Επειδή πιστεύω ότι οι μέχρι τώρα επιλογές μας δεν κατάφεραν να μας δώσουν μια δυνατή φωνή εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις, αυτό βάζω ως προσωπικό στόχο.

Διεκδικήστε μαζί μου αυτό που δικαιούμαστε και μας ανήκει, την ανταπόδοση των θυσιών μας, την ασφάλεια, την αξιοπρεπή διαβίωση και την ανάπτυξη.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Κυριάκος Χαρακίδης


Υποψήφιος Βουλευτής


2 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Ο Κος ΠΟΤΑΜΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ & ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ο Κος ΠΟΤΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΤΥΧΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΣ ΑΚΛΑΦΤΟΣ....!

rodolfo chikilicuatre.
==============ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θα δεχθει να είναι ένας απλός βουλευτής ή δέχεται να προσφερει στο κοινο καλό μόνο απο τη θέση του Υπουργου; Γιατί όσοι δεν έχουν μνήμη αχιβάδας μπορούν και θυμούντε ότι μόλις λίγους μήνες πριν μας ξαναζήτησε να τον ψηφίσουμε για Δήμαρχο. Και όταν δεν τα κατάφερε έγραψε όλους όσους τον πίστεψαν και τον ψήφισαν στα παλιά του τα παπούτσια παραιτούμενος από το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τον υπαρχηγό του.
Τώρα γιατί να τον πιστέψουμε; Τί άλλαξε σε αυτούς τους μήνες;
Δεν υπάρχει καθόλου ντροπή σε αυτόν το τόπο;