12 Δεκ 2014

O Monsieur Minimal στην «Ονειρούπολη» Δράμας

Ο μοναδικός Monsieur Minimal έρχεται απόψε στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» στις 7:30 μ.μ. για να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές.
Με 3 άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού αλλά και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist , ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία 7 χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop esthete.


Το ελληνόφωνο ντεμπούτο του - με μια πολυσυζητημένη συμμετοχή έκπληξη, αυτή της Δήμητρας Γαλάνη στο «Μια Ζωή» - απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα στην Ελλάδα, καθώς το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου ανακηρύχθηκε άμεσα ως το απόλυτο «talk of the town»!

Το καλοκαίρι του 2013 ο Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τελευταίο καλοκαιρινό hit single συνοδευόμενο από music video, με τίτλο «Summer Lovers»
.
Πρώτη στάση προς το πολυαναμενόμενο ταξίδι της μελωδικής ποπ του επερχόμενου και τέταρτου σε σειρά album του Μοnsieur Minimal ,το οποιο αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχες του 2015, αποτελει το καλοκαιρινο single με τιτλο «My world is you» το οποιο κυκλοφορει ειδη ψηφιακα.


Το περιμένουμε λοιπόν στη σκηνή της «Ονειρούπολης»!