12 Δεκ 2014

Εκδήλωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δ. Δράμας στην «Ονειρούπολη»

Με το σύνθημα «…μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά, την ουσία τα μάτια δεν την βλέπουν..» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ατόμων με αναπηρία, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του Δήμου, Συλλόγους και φορείς ΑμεΑ της πόλης πραγματοποίησαν εκδήλωση έκφρασης συναισθημάτων.  


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2014 στη Μικρή σκηνή της «Ονειρούπολης». Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έκφρασης συναισθημάτων περιλάμβανε χορωδία αποτελούμενη από παιδιά τα οποία έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, έκθεση φωτογραφίας (που επιμελήθηκε ο Κώστας Μελιάδης), ζωγραφική με κεραμικά, τοίχο συναισθημάτων. Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστά παιχνίδια με τους κλόουν «Καραμέλα και Τίτο», τα οποία ενθουσίασαν όλα τα παιδιά, καθώς και θεατρικό παιχνίδι από το Κέντρο Τεχνών, Χορού και Καλλιτεχνικής έκφρασης «Art n’ roll».





Ειδικότερα η διοργάνωση της εκδήλωσης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας έγινε σε συνεργασία με: το Παράρτημα Θ.Χ.Π του Κ.Κ.Π. Π.Α.Μ.Θ. Δράμας, τις Δομές της ΕΨΥΚΑ - Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης»,τα οικοτροφεία «Αγάπανθος» και «Αρσινόη»-, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών , τον Σύλλογο Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Λάμψη», το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δράση», το οικοτροφείο «Πηγή» της ΔΕΥΨΥ, το ΚΔΑΠμεΑ «Το Χαμόγελό μας», τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων παιδιών με Αυτισμό «Αλκυόνη» , τον Σύλλογο Διαβητικών Δράμας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΑμεΑ «Αγωνιστές».