9 Δεκ 2014

«Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ονειρούπολη»

«Η ξεχωριστή.. «Ονειροπαρέλαση» στους δρόμους της πόλης»

Αποθεώθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από τους χιλιάδες θαυμαστές του που κατέκλυσαν την «Ονειρούπολη» Δράμας, το βράδυ της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου, για να απολαύσουν τη συναυλία του. 


Ο δημοφιλής ερμηνευτής και συνθέτης τραγούδησε για δυόμισι ώρες περίπου στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης», κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό του κόσμου. Με καινούρια μπάντα και ανανεωμένη διάθεση, παρουσίασε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τις παλιές, αγαπημένες επιτυχίες του, μέχρι το σήμερα και το καινούριο του Άλμπουμ «Η Αγάπη δυναμώνει».

Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της πόλης η «Ονειροπαρέλαση»…μία ξεχωριστή παρέλαση με τους εντυπωσιακούς ξυλοπόδαρους, τα ξωτικά, τις αγιοβασιλίτσες που συνόδευαν το έλκηθρο του Άη Βασίλη και την ζαβολοπαρέα της «Ονειρούπολης»,τον Χιονούλη, τον χαμογελαστό χιονάνθρωπο, τον Ταρανδούλη, τον ακούραστο βοηθό του Άγιου Βασίλη και τον Ονειρούλη, το αξιολάτρευτο αρκουδάκι.


Παράλληλα, στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» οι χορωδίες του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Δράμας και του Β΄ ΚΑΠΗ Δήμου Πέλλας παρουσίασαν παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα, ενώ η χορωδία της ΣΤ΄ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας παρουσίασε πέντε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.




Από το Γραφείο Τύπου