11 Δεκ 2014

Σε μία παύση της βροχής – Άρχισε το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» του δήμου Καβάλας

Η προσωρινή παύση της βροχής το απόγευμα της Τρίτης έδωσε την ευκαιρία στη διοίκηση του δήμου να σημάνει την έναρξη του χριστουγεννιάτικου προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων, με τη φωταγώγηση του δέντρου της κεντρικής πλατείας. Ενεργό συμμετοχή στην προετοιμασία του φετινού


«Χριστουγεννιάτικου Ονείρου» είχε εξαρχής η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας Φωτεινή Κόγια, που εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ομαλή έναρξη των εκδηλώσεων. Ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν την πραγματοποίηση της φωταγώγησης, ενώ όσοι βρέθηκαν στην πλατεία το χάρηκαν.

Εάν υπήρχε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, τότε το εορταστικό πρόγραμμα θα είχε διαφημιστεί εντονότερα και σίγουρα η προσέλευση του κόσμου θα ήταν μαζικότερη. Το πλούσιο πρόγραμμα του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου» πάντως θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή ώστε να διανεμηθεί κι έτσι να ενημερωθούν λεπτομερώς οι πολίτες.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» περιέχει τις εξής εκδηλώσεις:

•17:30 Σκηνή Κεντρικής Πλατείας

«Χριστούγεννα του Κόσμου»: Ο Σύλλογος Kαθηγητών Γαλλικής γλώσσας Καβάλας – Δράμας – Ξάνθης, μας ταξιδεύει στα ήθη και τα έθιμα της Γαλλίας.
Συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

•18:00 Εργαστήρι του Άη Βασίλη – Κεντρική Πλατεία

«Χριστούγεννα γεμάτα… μελωδίες και… μουσικές»: Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στον ονειρικό κόσμο της παραδοσιακής μουσικής, των μουσικών οργάνων και να ντύσουμε τις γιορτινές μας μέρες με ρυθμούς και κάλαντα…

•20:00 Κινηματογράφος OSCAR

«Συναυλία χορωδιακής μουσικής»: Μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδια, κάλαντα από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής.

Συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας