16 Δεκ 2014

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν συμμέτοχη στη διημερίδα του Δημοτικού ΚΔΒΜ Δράμας σε συνεργασία με το ΚΠΕ Παρανεστίου

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» Α.Π.7 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη


...συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικών πόρων, θα διοργανώσει διημερίδα με θέμα:

«Σκέψου οικολογικά - Δράσε Τοπικά». Η διημερίδα θα υλοποιηθεί, από την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 και 9:00π.μ έως την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 14:30μ.μ. και θα συμμετέχουν έως 40 ενήλικες εκπαιδευόμενοι του ΚΔΒΜ Δράμας από 18-65 ετών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο απόφοιτοι ή εν ενεργεία εκπαιδευόμενοι του ΚΔΒΜ Δήμου Δράμας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Δράμας (1Ης Ιουλίου & Χρυσοβέργη γωνία), το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα Δεκεμβρίου 2014. Η διημερίδα θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος βιωματική και θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παρανεστίου.

Η διαμονή θα γίνει στον ξενώνα του ΚΠΕ στην περιοχή Μεσοχωρίου σε σπίτια των τριών δωματίων, με δύο κλίνες ανά δωμάτιο, κοινή τουαλέτα και κοινή κουζίνα και είναι χωρίς κόστος συμμετοχής. Ο Δήμος Δράμας και το ΚΠΕ Παρανεστίου θα καλύψει την μετακίνηση των συμμετεχόντων στα πεδία. Επίσης θα καλύψει μέχρι δύο γεύματα.


Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.