22 Δεκ 2014

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στην «Ονειρούπολη» την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου - Συναυλία Ελένης Φουρέϊρα

Οι παράλληλες εκδηλώσεις και οι δράσεις συνεχίζονται με επιτυχία στην παραμυθένια «Ονειρούπολη» Δράμας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών της. Το πρόγραμμα της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου 2014 περιλαμβάνει:


9.00-14.00: Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων

11.00-12.30: Κεντρική σκηνή.
Το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας και το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής παρουσιάζουν Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση με θέμα: «Έρχονται Χριστούγεννα….Νοικοκυρούλες χαρωπές στην κουζίνα της μαμάς…..Καλικάντζαροι μικροί ξεπηδούν εδώ κι εκεί…»

12.00-14.00: Στις οδούς Λαμπριανίδου, Μ. Αλεξάνδρου.
Θέατρο δρόμου, με Χριστουγεννιάτικες φιγούρες, ζωντανά αγάλματα, νεράϊδες, ήρωες παραμυθιών.

18.00-18.30: Κεντρική σκηνή.
Η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας θα μας ταξιδέψει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπό την Διεύθυνση του αρχιμουσικού της Παρμενίδη Αθανάσιου.

18:30- 19:00: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Θρακική Εστία Δράμας» θα μας ταξιδέψει με ήχους και χρώματα, με χορούς από τη Θράκη.

18.30-21.00: Δημοτικό Ωδείο Δράμας
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης και το θεατρικό του εργαστηρίου Σβούρα παρουσιάζουν: «Χριστούγεννα στο μύλο!». Μια θεατρική διασκευή τριών λαϊκών παραμυθιών με ήρωες καθημερινούς ανθρώπους, μιας εποχής που μας επιτρέπει να την αφουγκραζόμαστε μέσα από παραδοσιακές αναπαραστάσεις. Ποιος φοβάται τα καλικαντζαράκια; Το παραμύθι μας αρχίζει!


19.30: Κεντρική σκηνή. «Άνεμος αγάπης» πνέει στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης». Τα φώτα ανάβουν η μουσική δυναμώνει και… «το πάρτι δεν σταματά!». Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα κοντά μας σε ένα μοναδικό live!