11 Δεκ 2014

Ένωση Κυριών Δράμας: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα διανομής τροφίμων σε 149 οικογένειες»

Σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 ήταν η τελευταία ημέρα διανομής των τροφίμων του προγράμματος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, το οποίο διήρκησε δύο ολόκληρα χρόνια.


Ο φορέας μας εξυπηρέτησε σε μηνιαία βάση 149 ωφελούμενες οικογένειες με ανήλικα τέκνα και χαμηλό εισόδημα. Ο κάθε ωφελούμενος ήταν αποδέκτης δύο κουτιών με συσκευασμένα τρόφιμα συνολικού βάρους τριάντα πέντε κιλών. Οι πολύτεκνοι ήταν αποδέκτες εβδομήντα κιλών με τρόφιμα.

Το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να κυλήσει ομαλά όλο αυτό το διάστημα χωρίς την αμέριστη συνδρομή των εθελοντών μας, οι οποίοι αψηφώντας τις όποιες καιρικές συνθήκες έδιναν το δυναμικό τους παρών. Μιλώντας σε όλους τους ωφελούμενες η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματά μας είναι περίεργα.

Δύο χρόνια δεν είναι και λίγα. Εμείς θα συνεχίσουμε να σας βοηθάμε με τρόφιμα από ίδια μέσα. Ωστόσο κάνουμε προσπάθειες για την συνέχιση του προγράμματος. Όμως αυτή την στιγμή δεν είναι τίποτε ακόμη σίγουρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες του Διοικητικού αλλά και στους εθελοντές μας, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε όλα να κυλήσουν άψογα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, η οποία μας εμπιστεύθηκε το πρόγραμμα, και από την οποία αποσπάσαμε τα εύσημα για τον τρόπο λειτουργίας του».


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ