14 Νοε 2014

Διαιτητής εκβίαζε προπονητή ερασιτεχνικής ομάδας στη Δράμα

Το ποσό των 2.000 ευρώ απαίτησε διαιτητής από προπονητή ερασιτεχνικής ομάδας στη Δράμα για να καταθέσει υπέρ του στο Δικαστήριο, εκβιάζοντάς τον πως σε αντίθετη περίπτωση θα τον “κάψει”.


Πρόκειται για έναν 30χρονο ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Δράμα κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάρος του 59χρονου προπονητή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία του 59χρονου, προπονητή ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Δράμας, για εκβιαστικό τηλεφώνημα που είχε δεχθεί από τον 30χρονο, διαιτητή ερασιτεχνικής κατηγορίας, προκειμένου να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, για να καταθέσει ευνοϊκά σε μεταξύ τους υπόθεση στο δικαστήριο.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, συνελήφθη ο 30χρονος, ο οποίος εμφανίσθηκε, την Πέμπτη το απόγευμα σε προγραμματισμένη συνάντηση στη Δράμα και παρέλαβε από τον 59χρονο, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Thrakitoday.com