3 Νοε 2014

Στη Δράμα το 5ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Στη Δράμα θα πραγματοποιηθεί το 5ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο, με πρωτοβουλία της Εταιρείας Επιστημών Αγωγής Δράμας. Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

           
Τίτλος του συνεδρίου είναι «Η Δημιουργικότητα στην Εκπαίδευση» ενώ μεγάλος αριθμός από επιστημονικές εισηγήσεις από Ελλάδα και Κύπρο, με ξεχωριστές θεματικές ενότητες, θα εμπλουτίσουν το όλο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, στη μαθητιώσα νεολαία και στο ευρύ κοινό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Συνδιοργανωτές Φορείς:
Περιφερειακή Ενότητα Δράμας
Δήμος Δράμας
Δήμος Προσοτσάνης

Χορηγός επικοινωνίας
Τηλεοπτικός σταθμός Star Β. Ελλάδoς

Για το Πρόγραμμα  του Συνεδρίου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: http://eteadramas.weebly.com


Σημείωση: όσοι επιθυμούν να παραλάβουν το φάκελο των πρακτικών του συνεδρίου με τα πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή, τις περιλήψεις αυτών σε έντυπη μορφή, τη σχετική Βεβαίωση Συμμετοχής, καθώς επίσης και το φάκελο του συνεδρίου, με όλη τη γραφική ύλη και τα αφεψήματα κατά τα διαλείμματα, η τιμή συμμετοχής είναι 20 ευρώ (10 ευρώ για τους προπτυχιακούς φοιτητές).