2 Σεπ 2014

Έναρξη επισιτιστικού προγράμματος από την Ένωση Κυριών Δράμας»

Η Ένωση Κυριών Δράμας είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την έναρξη ενός νέου επισιτιστικού προγράμματος, το οποίο θα έχει ισχύ για δώδεκα ολόκληρους μήνες.


Συγκεκριμένα ξεκινάει τον Σεπτέμβρη του 2014 και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου 2015. Απευθύνεται σε εβδομήντα τέσσερις συνολικά επωφελούμενους άνω των εξήντα ετών, οι οποίοι ανάλογα με τα πόσα μέλη είναι θα λαμβάνουν μία φορά τον μήνα και μία διατακτική την οποία θα εξαργυρώνουν από τοπική αλυσίδα σούπερ-μάρκετ. 

Για τις ανάγκες του προγράμματος προσλήφθηκαν δύο κοινωνικοί λειτουργοί, ενώ θα υπάρχει τακτική συνεργασία με εθελοντή διαιτολόγο, ο οποίος θα ενημερώνει τους επωφελούμενους για θέματα υγιεινής διατροφής.

Στο πλαίσιο έναρξης του εν λόγω προγράμματος σας προσκαλούμε στα γραφεία μας αύριο Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 2014 στις 12.30 το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου.

2.ΘΕΜΑ: « Έναρξη εγγραφών εικαστικών μαθημάτων»

Ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν στις 30 Σεπτέμβρη οι εγγραφές στα τμήματα παιδικής ζωγραφικής (από 5,5 ετών και άνω), εφήβων και ενηλίκων, αγιογραφίας, κοπτικής-ραπτικής, κοσμήματος, καλλιτεχνικής χειροτεχνίας και τμήμα μουσικοκινητικής, θεατρικής και εικαστικής έκφρασης για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Βενιζέλου 114 έναντι Μητροπολιτικού Ναού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25210 46062&58015. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου.



ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ