1 Σεπ 2014

Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων Δήμου Δράμας

Με απόφαση του Δήμαρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου ορίζονται οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας  ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δράμας:


• Μουρβετίδης Μιχάλης, κατά τόπο Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Σιδηρονέρου και καθ' ύλην Αντιδήμαρχος για θέματα των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Δράμας.
• Μωϋσιάδης Αριστείδης, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες θεμάτων που σύμφωνα με τον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και ειδικότερα στο Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των φύλων.
• Παπαδόπουλος Γεώργιος, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες θεμάτων που σύμφωνα με τον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στη Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου Δράμας.
• Σολάκης Άγγελος, καθ' ύλην Αντιδήμαρχος και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες θεμάτων που σύμφωνα με τον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας, καθώς και στο Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, πλην της λειτουργίας του Δημοτικού Κυνοκομείου.
• Τερζής Ανέστης, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες θεμάτων που σύμφωνα με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, στο αυτοτελές τμήμα ΚΕΠ, καθώς και στο Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης.
• Χατζηγιάννης Αναστάσιος, καθ' ύλην Αντιδήμαρχος και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες θεμάτων που σύμφωνα με τον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στη Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, καθώς και στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Από τους οριζόμενους με την παρούσα απόφαση αντιδημάρχους αντιμισθία θα λαμβάνουν οι:

Μουρβετίδης Μιχαήλ , Παπαδόπουλος Γεώργιος , Σολάκης Άγγελος, Χατζηγιάννης Αναστάσιος.
Σε όλους τους ανωτέρω μεταβιβάζεται και η αρμοδιότητα τέλεσης πολιτικών γάμων.

Στην περίπτωση απουσία ή κωλύματος των Αντιδημάρχων, οι αρμοδιότητες ασκούνται από το Δήμαρχο.
Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Τερζή Ανέστη  που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Επίσης ο Δήμαρχος κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ορίζει από 1/9/2014 τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ωςΕντεταλμένους Συμβούλους και αναθέτει σε κάθε έναν από αυτούς την εποπτεία και το συντονισμό των παρακάτω συγκεκριμένων δημοτικών δράσεων:

• Βασιλειάδης Αναστάσιος, ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός θεμάτων που σύμφωνα με τον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στο Τμήμα Παιδείας, δια βίου μάθησης και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και οποία ειδικότερα αφορούν στην εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού και την παροχή δυνατοτήτων άθλησης στους κατοίκους.
• Καραμπατζάκης Δημήτριος, ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός θεμάτων που σύμφωνα με τον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στο Τμήμα Παιδείας, δια βίου μάθησης και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και τα οποία ειδικότερα αφορούν στην εκτέλεση προγραμμάτων δια βίου μάθησης στο πλαίσιο του αντίστοιχου εθνικού και περιφερειακού προγραμματισμού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Επίσης του ανατίθεται  η εποπτεία και ο συντονισμός θεμάτων που σύμφωνα με τον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στο Τμήμα Τεχνολογιών, Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.
• Καρυοφυλλίδου Ζωή, ανατίθεται  ο συντονισμός θεμάτων που σύμφωνα με τον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στο Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και τα οποία ειδικότερα αφορούν στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
• Μπαϊρακτάρης Κωνσταντίνος, ανατίθεται  η εποπτεία και ο συντονισμός θεμάτων που σύμφωνα με τον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας ανήκουν στο Τμήμα Προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ η επιλογή των Αντιδημάρχων ήταν μια δύσκολη απόφαση, διότι κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στους 20 άξιους Δημοτικούς Συμβούλους του. Ωστόσο όπως υπογράμμισε όλοι οι εκλεγμένοι θα αξιοποιηθούν στη συνέχεια.


Από το Γραφείο Τύπου