29 Αυγ 2014

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στην Π.Ε. Δράμας

Ενώπιον των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, στο αμφιθέατρο «Δραμινών Πολιτών» του Διοικητηρίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Αυγούστου η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Π.Ε. Δράμας. Παρόντες ήταν ακόμη οι νέοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, καθώς και μέλη του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.


Τη διαδικασία άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον κ. Ξανθόπουλο καλωσόρισε το νέο Αντιπεριφερειάρχη, κ. Πατακάκη, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Ξανθόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, και τόνισε πως από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη εκτίμησε ακόμη περισσότερο τις ικανότητες και την ποιότητα της εργασίας τους. Υπογράμμισε πως επέμεινε σθεναρά στην τήρηση της νομιμότητας και, παρόλο που κάποιες φορές αναγκάστηκε να γίνει δυσάρεστος, δε δίστασε να συγκρουστεί με λογικές που διαιώνιζαν παλαιοκομματικές πρακτικές στη δημόσια διοίκηση. Καλωσόρισε τέλος τον κ. Πατακάκη, διαβεβαιώνοντάς τον πως ο διοικητικός μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και μπορεί να φέρει σε πέρας με επάρκεια τα καθήκοντα που θα του ανατεθούν.

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Πατακάκης, δήλωσε πως θα πορευθεί μαζί με τους εργαζομένους στο πλευρό του πολίτη. Τόνισε πως στόχος τους είναι να περιοριστεί η γραφειοκρατία και να παραχθεί σημαντικό έργο, που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των Δραμινών. «Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και να κατακτήσουμε ένα καλύτερο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ευχαρίστησε, τέλος, τον προκάτοχό του κ. Ξανθόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν τους τρεις τελευταίους μήνες, γεγονός που καθιστά τη νέα αρχή έτοιμη για την παραγωγή έργου από την αρχή της θητείας της.

            Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας