23 Ιουλ 2014

Ποικίλες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και το φετινό καλοκαίρι 2014: Διήμερες εκδηλώσεις «Sitagroi DUENDE 2014»

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών σας προσκαλούν στην διήμερη εκδήλωση «Sitagroi DUENDE 2014» που θα πραγματοποιηθεί στις 01 & 02 Αυγούστου στο Θερινό Θεατράκι Σιταγρών και ώρα 21:00μ.μ.


Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Παρασκευή 01 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Παραδοσιακή χορευτική εκδήλωση «Ταξίδι στην Παράδοση». Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων: Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Προσοτσάνης «Ο Πόντος», Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτολίβους, Σύλλογος Κρητι-κών «Η Μεγαλόνησος», Μουσικοδραματικός Σύλλογος Κ. Αγρού «Απόλλων».

Σαββάτο 02 Αυγούστου θα διεξαχθεί συναυλία «Jazz Night» με το συγκρότημα JazzTRIO.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών διοργανώνει και το φετινό καλοκαίρι 2014, μια σειρά από πολλές και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την ψυχαγωγία των επισκεπτών του χωριού.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος & Αθλητικός Σύλλογος Σιταγρών δραστηριοποιείται σε πολιτιστικό και εκ-παιδευτικό επίπεδο παρέχοντας τρόπους έκφρασης και χώρους δημιουργίας για τους κατοίκους των Σιταγρών και όχι μόνο.

Βασικός στόχος είναι η σύσφιξη και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων του, δίνοντάς τους την δυνατότητα να συνευρεθούν ανταλλάσσοντας απόψεις - σκέψεις. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλ-λογος διοργανώνει εκδηλώσεις και αναπτύσσει δραστηριότητες στηριζόμενος πάντα στην εθελοντι-κή προσφορά.

Η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει την αναγκαιότητα της εξέλιξης των δράσεων και εκδηλώσεων αυτών.

Καλούνται τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου αλλά και όλοι οι Δραμινοί να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα γίνει στο θερινό θεατράκι Σιταγρών στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραβρεθούν στην εκδήλωση προκειμένου να περάσουμε λίγες ώρες ευχάριστα, σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο, ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους, με καλή διάθεση, πολύ κέφι
Τα μέλη του Συλλόγου εύχονται σε όλους καλή διασκέδαση.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο