15 Μαΐ 2014

«Ενώνουμε τη Δράμα»: Ο Ξηροπόταμος ψήφισε Χριστόδουλο Μαμσάκο

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ξηροποτάμου, πραγματοποίησε  το απόγευμα της Τρίτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος την πρώτη από τις συνολικά τρεις μεγάλες προεκλογικές ομιλίες του. 


Μήνυμα νίκης  στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έστειλαν με τις γεμάτο πάθος τοποθετήσεις τους οι υποψήφιοι του Κεντρικού, αλλά και του Τοπικού ψηφοδελτίου, χρησιμοποιώντας και επικριτικό πνεύμα απέναντι στον νυν Δήμαρχο Κυριάκο Χαρακίδη.

Έντονα χειροκροτήθηκαν, αλλά και ενθαρρύνθηκαν για περεταίρω  δράση που θα φέρει τη νίκη στον Συνδυασμό «Ενώνουμε τη Δράμα», οι υποψήφιοι του συνδυασμού οι οποίοι και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν την μάχη τους για το χωριό τους, για τους ανθρώπους της περιοχής τους.

Στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, τις οποίες ενίσχυσαν οι υποψήφιοι της παράταξης, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δεσμεύτηκε ότι η δική του Δημοτική παράταξη θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική μέριμνα, τον αθλητισμό και την δημιουργία έργων υποδομής που λείπουν από τον Ξηροπόταμο.
Πρώτα απ’ όλα οι Δημότες μας

Στο φυλλάδιο με τα έργα που δεσμεύεται η νέα δημοτική αρχή μετά την εντολή που θα λάβει από τους πολίτες του Δήμου Δράμας, για την περιοχή του Ξηροποτάμου, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

«Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που συμμετέχουμε στις επικείμενες εκλογές, με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» και με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Νοιώθουμε ευθύνη απέναντι σας και σας υποσχόμαστε να δουλέψουμε με ζήλο και ευθύνη για το χωριό σας, δίνοντας έμφαση στην επίλυση των προβλημάτων που συναντάμε στην καθημερινότητα μας, τα οποία επιβαρύνουν και δυσκολεύουν τη ζωή μας.

Ο τόπος μας σήμερα έχει ανάγκη από σύγχρονες, προοδευτικές και λειτουργικές προτάσεις που με θέληση και σωστό σχεδιασμό μπορούν να υλοποιηθούν. Πώς; Με την προσωπική μας συμμετοχή και υπομονή, ακολουθώντας αναπτυξιακά χρηματοδοτούμενα μοντέλα (ΕΣΠΑ) και την συμπαράσταση και δέσμευση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου».


Από το Γραφείο Τύπου