15 Μαΐ 2014

Επίσκεψη Κυριάκου Χαρακίδη στη Χωριστή – Ψήφος εμπιστοσύνης στην παράταξη «Πόλη + Ζωή»

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, το δήμαρχό μας, Κυριάκο Χαρακίδη, στη Χωριστή. Ο επικεφαλής της παράταξης «Πόλη + Ζωή», ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για την παρουσία και το εγκάρδιο χειροκρότημά τους.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα αξίας περίπου 4.000.000€, που έγιναν στη συγκεκριμένη δημοτική κοινότητα μέσα σε μόνον 3,5 χρόνια διοίκησης του δήμου Δράμας, εκ των οποίων τα περισσότερα δεν επιβάρυναν τους δημότες, αφού χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ.

Τα σημαντικότερα από τα έργα αυτά, είναι η ολοκληρωμένη παρέμβαση στο δίκτυο ύδρευσης, με αλλαγή των αμιαντοσωλήνων καθώς και η δρομολόγηση των διαδικασιών για σύνδεση με το βιολογικό καθαρισμό. Πραγματοποιήθηκαν επίσης σημαντικά έργα οδοποιίας, παρεμβάσεις στα κοιμητήρια, καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Ακόμη, επεκτάθηκαν τα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης και αποχέτευσης, ενώ το αγροτικό ιατρείο –στο οποίο βρίσκεται καθημερινά γιατρός και νοσηλεύτρια- επανδρώθηκε με νέα σύγχρονα εργαλεία διάγνωσης.

Ο κ. Χαρακίδης, δεσμεύτηκε ότι και στην επόμενη θητεία του ως δήμαρχος Δράμας, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται μεγάλα έργα στη Χωριστή. Προτεραιότητα στο πρόγραμμά της παράταξης έχει η ολική αναπαλαίωση του δημοτικού σχολείου και η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του. Θα δημιουργηθεί επίσης ένα δίκτυο πεζόδρομων και ποδηλατόδρομων, που θα συνδέει παιδικές χαρές, αθλητικές εγκαταστάσεις και το δημοτικό σχολείο. Η υπάρχουσα παιδική χαρά θα αναβαθμιστεί, ενώ θα κατασκευαστεί και νέα.

Σημαντικές παρεμβάσεις πρόκειται να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της κοινότητας, με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες, γηπέδου 5Χ5, αποδυτηρίων και WC, καθώς και δημιουργία αναψυκτηρίου.

Ακόμη, ο επικεφαλής της παράταξης «Πόλη + Ζωή», ενημέρωσε τους κατοίκους της Χωριστής, ότι σχεδιάζεται η αγορά του οικοπέδου Βαή, προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί κεντρική πλατεία και επίσης, στον κοινόχρηστο χώρο στη θέση «Βρυσούδα», θα δημιουργηθεί πάρκο αναψυχής.
Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο δήμαρχος Δράμας, ζήτησε από τους κατοίκους της Χωριστής να ψηφίσουν με τη λογική και όχι με το συναίσθημα και τους κάλεσε να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην παράταξη «Πόλη + Ζωή», ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Χαρακίδη.




Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4