7 Μαΐ 2014

«Ομιλία Κυριάκου Χαρακίδη στη Νέα Σεβάστεια και τον Μαυρόβατο: “Στο επίκεντρο οι κοινότητες και οι οικισμοί”»

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, οι επισκέψεις του δημάρχου Δράμας, Κυριάκου Χαρακίδη, σε κοινότητες και οικισμούς τους δήμου. Ο επικεφαλής της παράταξης «Πόλη + Ζωή», επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης τη Νέα Σεβάστεια. Εκεί, έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και συνομίλησε μαζί τους.


Ο κ. Χαρακίδης, αναφέρθηκε στα μεγάλα και μικρότερα έργα που έγιναν στην περιοχή, τα οποία βελτίωσαν αισθητά την καθημερινότητα των κατοίκων. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για τα έργα οδοποιίας, για τη σύνδεση του οικισμού με τον βιολογικό καθαρισμό, για τις βελτιώσεις στο γήπεδο, το σχολείο και τα πεζοδρόμια, ενώ στάθηκε και στο θέμα του ιατρείου, που κατάφερε να λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα.

Στα σχέδια της παράταξης για την επόμενη 5ετία, προβλέπεται –μεταξύ άλλων- η δημιουργία παιδικής χαράς και πάρκου στην έξοδο του χωριού, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, καθώς και η τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας στο σημείο Σίγμα.

Αμέσως μετά, ο Κυριάκος Χαρακίδης, βρέθηκε στην κοινότητα του Μαυρόβατου, όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου. Και εκεί, ο δήμαρχος Δράμας, υπενθύμισε τα έργα που έγιναν στη διάρκεια της σύντομης θητείας του, των μόλις 3,5 ετών. Κάποια από αυτά είναι η ανακατασκευή του δρόμου που ενώνει τον Μαυρόβατο με το Μικροχώρι, αλλά και διάφορα έργα οδοποιίας εντός του οικισμού και σε αγροτικούς δρόμους. Επίσης, αναφέρθηκε στη νέα παιδική χαρά που κατασκευάστηκε στην περιοχή, την περίφραξη του δημοτικού σχολείου, την κατασκευή 12 φρεατίων, αλλά και στεγάστρου στη στάση λεωφορείων, καθώς και την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης στον οικισμό Ελληνοποντίων.

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμά για την επόμενη θητεία, για τη Δράμα του 2020, ο Κυριάκος Χαρακίδης δεσμεύτηκε για την αναβάθμιση της παιδικής χαράς, τη σύνδεση του χωριού με το βιολογικό καθαρισμό και για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής σε χώρο αναψυχής. Τόνισε επίσης ότι θα αντικατασταθούν όλα τα αποχετευτικά φρεάτια, θα συνεχίσουν τα έργα οδοποιίας και θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο γήπεδο και τα αποδυτήριά του.




Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4