21 Μαΐ 2014

Δηλώσεις Παύλου Ζαχαριάδη: «Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συμμετέχουμε σε δημόσιο διάλογο»

«Πιστοί στις προγραμματικές μας θέσεις και στην έντιμη πολιτική συμπεριφορά μας, μεταφέρουμε για ακόμη μία φορά το πολιτικό μήνυμα αυτών των εκλογών, δηλαδή το πραγματικό διακύβευμα.


Πρώτον οι πολίτες να επιλέξουν ποιον Δήμαρχο θέλουν. Δεύτερον να επιλέξουν πρόγραμμα και προγραμματικές θέσεις και τρίτον, να αξιολογήσουν τα πεπραγμένα των δύο υποψηφίων Δημάρχων, από θέσεις ευθύνης που κατείχαν.

Ο Κυριάκος Χαρακίδης και η παράταξη «Πόλη + Ζωή» κατέθεσε ένα πλήρες πρόγραμμα για τη Δράμα του 2020.  Άραγε θυμάται κάποιος Δραμινός μια από τις προγραμματικές θέσεις του κ. Μαμσάκου; Αλλά πώς να θυμάται όταν όλη η προεκλογική στρατηγική του βασίζεται σε λάσπη και χείριστου είδους πολικαντισμό;


Χθες προσκλήθηκαν από τηλεοπτικά μέσα οι δύο παρατάξεις σε ανοικτούς διαλόγους μεταξύ δημοτικών συμβούλων, αλλά και μεταξύ των δύο υποψηφίων Δημάρχων. Θέλουμε να γνωρίζουν οι Δραμινοί, ότι ο Δήμαρχός μας, Κυριάκος Χαρακίδης και η παράταξη «Πόλη + Ζωή» αποδέχθηκαν αμέσως την πρόσκληση. Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση του κ. Μαμσάκου; Ότι αδυνατεί λόγω φόρτου εργασίας!

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

δεν ακουσαμε τιποτα για τις κατταγελιες στο δημοτικο συμβουλιο του κ Γκανη για χαμενα υλικα ξυλειας και λεφτα...ποιος τα πηρε αραγε αυτα κ Δημαρχε