8 Μαΐ 2014

“Πόλη και Ζωή»: Οι πολιτικοί συκοφάντες του Θεόδωρου Μπέσσα, ξεσκεπάστηκαν πλέον οριστικά

Μετά και  τη χθεσινή επίσημη  αθώωση του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και στελέχους της παράταξής μας, Θεόδωρου Μπέσσα, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας, ξεσκεπάζεται σε όλη της την έκταση η εκστρατεία λάσπης και κατασυκοφάντησης ενός ανθρώπου, που αποτέλεσε πάντοτε παράδειγμα ήθους και διαφάνειας στη διάρκεια της επαγγελματικής και πολιτικής του διαδρομής.


Αυτό που θα μείνει στην μνήμη των Δραμινών είναι η αγριότητα και ο πολιτικός κανιβαλισμός που επέδειξαν στο πρόσωπό του, τόσο ο κύριος Παπαεμμανουήλ όσο και ο κύριος Μαμσάκος, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα είχαν στόχο να πλήξουν τον Θεόδωρο Μπέσσα σε πολιτικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, για προφανείς πολιτικούς λόγους.

Οι Δραμινοί δεν ξεγελιούνται με λεκτικά τρικ και πολιτικές αλχημείες και έχουν καταδικάσει ήδη τους δύο λασπολόγους -οι οποίοι αποδεικνύουν συνεχώς ότι η μόνη στρατηγική τους είναι να κατασκευάζουν αφορμές για να εκτοξεύσουν λάσπη σε ό,τι δε μπορούν να αντιμετωπίσουν με άλλο τρόπο- και οι οποίοι πολύ σύντομα θα μπουν  στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας του τόπου μας.



Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4



1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν στα δικαστήρια ή παίρνουν αναβολές για μετά τις εκλογές είναι η καλύτερη επιλογή για τους συμπολίτες τους. Βρε άιντεεεεεεε....