16 Απρ 2014

«Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας ότι θα σταθούμε δίπλα στα παιδιά με αναπηρία»

Τις ελλείψεις της πολιτείας, καλύπτει ο δήμος Δράμας, με ένα έργο που εμπνεύστηκε η παράταξη «Πόλη + Ζωή» και η οποία, για μία ακόμη φορά, αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξή της στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. 


Ο επικεφαλής της παράταξης, Κυριάκος Χαρακίδης, θεμελίωσε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία, το οποίο κατασκευάζεται στην περιοχή της ανάπλασης του χειμάρρου Καλλιφύτου.

«Ένα μεγάλο έργο, κι όμως, ελάχιστο σε σχέση μ’ αυτό που αξίζουν τα συγκεκριμένα παιδιά και οι ήρωες γονείς τους, που αγωνίζονται για όσα είναι δεδομένα και αυτονόητα για άλλες οικογένειες», τόνισε ο δήμαρχός μας κ. Χαρακίδης.

Η κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου κτηρίου, θα έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι δε θα κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους Δραμινούς πολίτες, αφού, έστω και την τελευταία στιγμή, κατάφερε να ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρισιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αποτέλεσμα να χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4