2 Απρ 2014

Μπαζάρ χειροποίητων πασχαλιάτικων λαμπάδων και κατασκευών από την ΛΑΜΨΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΛΑΜΨΗ» διοργανώνει τριήμερο μπαζάρ χειροποίητων πασχαλιάτικων λαμπάδων και κατασκευών, με στόχο την ευαισθητοποίηση και οικονομική υποστήριξη των Δραμινών, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα, η απόκτηση στέγης φιλοξενίας, των παιδιών και των γονέων τους στη Θεσσαλονίκη, όπου τους παρέχεται κάθε ιατρική υποστήριξη.


Από την Πέμπτη 3 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 5 Απριλίου από το πρωί έως και αργά το βράδυ, στην Πλατεία Ελευθερίας της Δράμας, οι εθελοντές γονείς αλλά και σύλλογοι, θα υποστηρίξουν την δράση, στήνοντας ένα κιόσκι γεμάτο χρώματα αλλά και μυρωδιές αισιοδοξίας, για την νίκη στην μάχη που δίνουν τα παιδιά αλλά και οι οικογένειές τους.

Το μπαζάρ της «ΛΑΜΨΗΣ» θα υποστηρίξουν εθελοντικά με την συμμετοχή τους και τις παραστάσεις τους, όλες τις ημέρες λειτουργίας του, ομάδες και σύλλογοι της περιοχής μας αλλά και μεμονωμένοι πολίτες.

Η Άνοιξη ήρθε και μαζί με αυτήν η ελπίδα πως μπορούμε να κερδίσουμε στοιχήματα. Και το στοίχημα των παιδιών είναι σημαντικό να έχει την δυναμική δική μας παρουσία.

Η παρουσία σας από μόνη της μας δίνει δύναμη !!!


Η  συμμετοχή σας, ιδιαίτερη δυναμική