3 Απρ 2014

Ξεκίνησαν οι εργασίες του νέου φουσκωτού Προπονητηρίου στον χώρο του Αθλητικού Κέντρου Κραχτίδη

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες θεμελίωσης  του νέου φουσκωτού  Προπονητηρίου έκτασης 2200 τ.μ. στεγασμένου χώρου, που κατασκευάζεται από το Δήμο της Δράμας στον χώρο του Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου  Κραχτίδη.

  
Το έργο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην φάση της κατασκευής των αποδυτηρίων έκτασης 192 τ.μ. και συνολικού προυπολογισμού 550.000 ευρώ. Στο ίδιο έργο περιλαμβάνονται η τοποθέτηση φουσκωτού θόλου για κτίριο προπόνησης πλήρες και εγκατεστημένο (με θέρμανση, ηλεκτροφωτισμό, εξαρτήματα στερέωσης κλπ) διαστάσεων 64χ36 1944τμ και συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Ακόμη περιλαμβάνεται η δημιουργία 2 γηπέδων beach volley, η δημιουργία 33 θέσεων parking για αυτοκίνητα και 13 θέσεων για μοτοσυκλέτες, η διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου 6.000 τ.μ. με δεντροφύτευση 250 φυτών και 20 θάμνων.
 
Το σύνολο του έργου έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 6 μηνών.
 
Σε δήλωσή του για την κατασκευή του έργου ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης επεσήμανε μεταξύ άλλων : «Ο Δήμος μας δίνει βαρύτητα και στα έργα υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα παραδοθεί στους νέους της πόλης μας ένα υπερσύγχρονο προπονητήριο που θα καλύπτει πλήρως  τις ανάγκες άθλησης τους. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η Δράμα μπορεί να κατακτήσει το μέλλον που της ανήκει. Εμείς μιλούμε με έργα και όχι  με λόγια».


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

κανά γήπεδο τέννις,λέμε τωρα..