2 Απρ 2014

«Ενώνουμε τη Δράμα» : Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Μια υποψηφιότητα με ισχυρό συμβολισμό παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» στους εκπροσώπους στους Δραμινούς πολίτες και τα ΜΜΕ.


Ο 32χρονος κ. Νικόλαος  Κοκκινάκης, χειριστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και άτομο με αναπηρία, κοσμεί από σήμερα τον συνδυασμό μας και θα είναι  υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας.

Ο συμβολισμός της υποψηφιότητας του Νικόλα για την παράταξη μας είναι πολλαπλός.

Στα άτομα με αναπηρία οφείλουμε όλοι να δίνουμε χώρο ώστε να ξεπεράσουμε και να σπάσουμε στερεότυπα που τα θέλουν να μένουν στο περιθώριο. 

Για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και να δώσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε άτομα ΑμεΑ πρέπει να μάθουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οπότε πρέπει να είναι οι αυριανοί μας συνεργάτες στο Δήμο, για να προτείνουν  οι ίδιοι  λύσεις και παρεμβάσεις  ρεαλιστικές, που θα αλλάξουν ριζικά και ουσιαστικά τις ζωές τους.

Ο Νικόλας μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους της παράταξης μας δυναμικά συνεχίζουν τον προεκλογικό αγώνα για να αλλάξουμε όλοι μαζί τη Δράμα!


Από το Γραφείο Τύπου