25 Απρ 2014

Παρουσίαση υποψηφίων συμβούλων της παράταξης «Πόλη + Ζωή», στις τοπικές κοινότητες Λιβαδερού και Μικροχωρίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της παράταξης «Πόλη + Ζωή», που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του Λιβαδερού και του Μικροχωρίου.


Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης, Φώτης Νικολαΐδης, «πρόκειται για δύο σημαντικές κοινότητες, η κάθε μία εκ των οποίων είναι ένας κρίκος, που συμπληρώνει επιτυχώς την αλυσίδα του ψηφοδελτίου».

Αναφερόμενος στα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, ο κ. Νικολαΐδης τόνισε ότι «είναι ενεργοί και καταξιωμένοι πολίτες της κοινωνίας του Μικροχωρίου και του Λιβαδερού, πρόσωπα κάθε ηλικίας, με κοινωνική και επαγγελματική δράση, που έχουν όμως ένα κοινό χαρακτηριστικό: Την ανιδιοτελή προσφορά για τον τόπο που αγαπάνε».

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος, Κυριάκος Χαρακίδης, καλωσόρισε στην ομάδα του από την τοπική κοινότητα Λιβαδερού, τον κ. Παναγιώτη Δεληδομανίδη - οδηγό λεωφορείου του οργανισμού Οδικών Συγκοινωνιών και τον κ. Ιωάννη Τσακαλίδη - συνταξιούχο αστυνομικό, πτυχιούχο μηχανολόγο ΚΑΤΕΕ, που σήμερα δραστηριοποιείται επικουρικά με τα λογιστικά.

Αντίστοιχα, από την τοπική κοινότητα Μικροχωρίου, υποδέχτηκε την κα Μαρία Βασιλειάδου - ελεύθερο επαγγελματία, τον κ. Ανέστη Ελευθεριάδη - ελεύθερο επαγγελματία, τον κ. Χρήστο Κυριακίδη - ελεύθερο επαγγελματία και πρόεδρο του μορφωτικού και πολιτιστικού συλλόγου Μικροχωρίου και τον κ. Κωνσταντίνο Μαυροβουνιώτη - ελεύθερο επαγγελματία. Μάλιστα, ευχαρίστησε και τον νυν πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μικροχωρίου, κ. Φώτη Φωτόπουλο, για την άψογη συνεργασία που είχαν, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δημοτική αρχή.

Όλοι τους, εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι με τη συμμετοχή των ανθρώπων αυτών στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πόλη + Ζωή», εγγυάται η συνέχεια στην αποτελεσματική διοίκηση, η σύνθεση νέων ιδεών και η διαφάνεια.


Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4