16 Απρ 2014

«Πόλη + Ζωή»: Δημιουργούμε σύγχρονες υποδομές - δίνουμε ώθηση στον αθλητισμό

Ένα νέο υπερσύγχρονο προπονητήριο, που κατασκευάζεται στον αύλειο χώρο του Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου «Κραχτίδη», έρχεται να προστεθεί στη λίστα των μεγάλων έργων της δημοτικής αρχής, που κάνει περήφανους όλους τους Δραμινούς. Η θεμελίωσή του, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, από τον επικεφαλής της παράταξης...


...Κυριάκο Χαρακίδη, παρουσία του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Άρη Γιαννακίδη.

Πρόκειται για ένα έργο – προσφορά στη νεολαία και γενικότερα στους πολίτες της Δράμας, που θα δώσει επιπλέον κίνητρα για άθληση και κατ’ επέκταση για υγεία σώματος και πνεύματος.

Η θεμελίωση του νέου προπονητηρίου, είναι απόδειξη ότι η «Πόλη + Ζωή» στηρίζει έργα πνοής για τη Δράμα, όπως έκανε και στη μέχρι τώρα πορεία της, με άξονες την ποιότητα ζωής, τη βελτίωση της καθημερινότητας, την άθληση, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

«Προτεραιότητα της παράταξής μας, δεν είναι μόνο τα έργα υποδομών στους τομείς ύδρευσης, αποχέτευσης, πολιτισμού και κοινωνικής πρόνοιας, αλλά αντίστοιχη βαρύτητα δίνεται και στον τομέα του αθλητισμού», δήλωσε ο κ. Χαρακίδης, αναλογιζόμενος τις ανάγκες των δεκάδων αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

«Το συγκεκριμένο προπονητήριο, θα δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν μέχρι σήμερα τα μέλη των αθλητικών σωματείων, αλλά και οι μεμονωμένοι αθλητές, οι οποίοι προπονούνται σε διάφορα γήπεδα, μόνον τις ώρες που αυτά είναι διαθέσιμα». Τέλος, ο κ. Χαρακίδης τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο, είναι από τα ελάχιστα έργα αθλητισμού που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Γραφείο Τύπου
Τηλ. 2521055887
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4