8 Απρ 2014

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για τους καλλιεργητές των Κοινωνικών Λαχανόκηπων

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για τους καλλιεργητές των Κοινωνικών Λαχανόκηπων του Δήμου Δράμας.


Η πρώτη δημόσια ανοιχτή εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των καλλιεργητών για τον κανονισμό λειτουργίας των Κοινωνικών Λαχανόκηπων του Δήμου Δράμας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της πόλης μας. Στην ίδια εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την Λαχανοκομία από ειδικούς Γεωπόνους.
  
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διανομή των 78 κηπαρίων στους Κοινωνικούς Λαχανόκηπους έγινε στους δικαιούχους με ανοιχτή δημόσια κλήρωση προσφέροντας σε πολλούς συμπολίτες μας τη δυνατότητα να μειώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις των οικογενειών τους ενώ μέσω των Λαχανόκηπων δημιουργήθηκαν  ταυτόχρονα πόλοι  ενίσχυσης των κοινωνικών συναναστροφών, ανάπτυξης συλλογικότητας και της ανιδιοτελούς προσφοράς.
 
Σε συνεργασία με το Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, την Οικολογική Κίνηση Δράμας και τον ΕΛΓΟ Δήμητρα Δράμας.




ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ