8 Μαρ 2014

Ενώνουμε τη Δράμα: Ανακοίνωση των Υποψηφίων Συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας Μυλοποτάμου

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, η παρουσίαση των υποψήφιων Συμβούλων της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» στην Τοπικής Κοινότητας Μυλοποτάμου.


Όλοι τους, έχουν την διάθεση να προσφέρουν ανιδιοτελώς για την Τοπική Κοινότητα του Μυλοποτάμου μέσα από την ενασχόληση τους με τα κοινά, άφθαρτοι πολιτικά, με απόψεις και προτάσεις που στοχεύουν στην αποτίναξη της πολιτικής των προεκλογικών υποσχέσεων και των μεγάλων λόγων.

Τώρα, που η Τοπική Κοινότητα του Μυλοποτάμου τους χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, δίνουν ένα βροντερό και συγκινητικό «παρών», θυσιάζοντας πολύτιμο προσωπικό και οικογενειακό χρόνο, για να προσφέρουν σημαντική εθελοντική δουλειά, προσανατολισμένη στους στόχους που η Παράταξή μας και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος έχουν θέση για την νέα πενταετία.

Είμαστε υπερήφανοι για αυτούς και τους ευχαριστούμε θερμά που αγωνίζονται δίπλα μας, σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας  και να κάνουμε τον Δήμο Δράμας και τα Τοπικά Διαμερίσματα, πρότυπα σε όλη την Ελλάδα.

Ξεκινάμε σήμερα και επίσημα, την ανακοίνωση των ονομάτων των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, του ψηφοδελτίου της Νίκης, του ψηφοδελτίου που θα ενώσει τη Δράμα και τους Δραμινούς.

Υποδεχόμαστε:

•Τον κ. Παρασκευόπουλο Ιωάννη - Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυλοποτάμου, Συντηρητής Ηλεκτρολόγος.
•Τον κ. Σαρηπαυλίδη Θεόδωρο – τ. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυλοποτάμου και μέλος του Δ.Σ., Ασφαλιστικός Σύμβουλος.
•Την κα. Σουμπάκη Αικατερίνη – Σχεδιάστρια Δομικών Έργων.
•Τον κ. Τριανταφυλλίδη Παναγιώτη – τ. Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυλοποτάμου – Σιταγρών, Τοπικός Σύμβουλος Μυλοποτάμου, Αγρότης.

Απέχουμε από ραδιουργίες, αντέχουμε στην προσπάθεια λασπολόγησης και έχουμε, πάνω από όλα ως κίνητρο, την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας.


Από το Γραφείο Τύπου