26 Μαρ 2014

Πόλη και Ζωή: Κύριε Μαμσάκο τα «λεκτικά πυροτεχνήματα» που κατασκευάζετε για τους άλλους είναι έτοιμα να «σκάσουν» στα χέρια σας

Ο πολιτικά απομονωμένος κύριος Μαμσάκος διαπιστώνοντας όλο αυτό το διάστημα ότι δεν διαθέτει ούτε τη στοιχειώδη υποδομή, αλλά ούτε και το ήθος που απαιτεί η θέση του Δημάρχου και άρα δεν έχει και καμία τύχη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισε να αφοσιωθεί με την κατασκευή πυροτεχνημάτων.

   
Για να δικαιολογήσει το απόλυτο μηδέν της πολύχρονης θητείας του σε θέσεις κλειδιά του Δήμου Δράμας προσπαθεί τώρα να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους Δραμινούς υποτιμώντας το πνευματικό επίπεδο των ανθρώπων του τόπου μας.
   
Ο ίδιος ομολόγησε την ανυπαρξία του λέγοντας ότι ήταν υπεύθυνος προγραμμάτων του Δήμου Δράμας την περίοδο 2007-2008 αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ούτε την συγκεκριμένη διετία ούτε και αργότερα μέχρι το τέλος του 2010, από τον  Δήμο Δράμας δεν αξιοποιήθηκε καμία χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ για να προσφέρει ουσιαστικό έργο στους Δραμινούς.
  
Ο κύριος Μαμσάκος όμως επιχειρώντας να καλύψει την πολιτική του ανυπαρξία του προσπάθησε αντί να απαντήσει σε όσα τον βαραίνουν να θολώσει τα νερά προσπαθώντας να οικειοποιηθεί έργα άλλων. Είπε επί λέξει ότι «Υλοποιήσαμε πρόγραμμα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και 73 επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν με 6 εκ. € περίπου». Μόνο που με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο κύριος Μαμσάκος δεν έχει απολύτως καμία σχέση γιατί επρόκειτο για προγενέστερο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε επί Δημαρχίας Μαργαρίτη Τζίμα και φυσικά όχι κατά την περίοδο που ο κύριος Μαμσάκος ήταν «υπεύθυνος»  προγραμμάτων του Δήμου Δράμας..

Όμως ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο κύριος Μαμσάκος. Για να αποσπαστεί η προσοχή από την πολιτική του ανικανότητα άρχισε να πετά   ανεξέλεγκτα λάσπη παντού και να κατηγορεί χωρίς καμία βάση αλήθειας τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ετόγλου για είσπραξη χρημάτων από τιμολόγια που δήθεν έκοψε προνομιακά από το Δήμο Δράμας.
  
Επειδή λοιπόν ο κύριος Μαμσάκος προκαλεί την νοημοσύνη των συμπολιτών μας και μάλιστα ξεδιάντροπα, τον παροτρύνουμε να παρουσιάσει έστω και ένα τιμολόγιο που έχει κόψει ως επαγγελματίας από το Δήμο Δράμας ο Γιάννης Ετόγλου κατά τη διάρκεια των τριών ετών σημερινής Δημοτικής Αρχής.
  
Αλλά δυστυχώς ο κύριος Μαμσάκος δεν εννοεί την περίοδο της δικής του θητείας στη Δημοτική Αρχή κατά την οποία εκατοντάδες επαγγελματίες της πόλης μας όπως και ο Γιάννης Ετόγλου, δεν πληρώθηκαν τα τιμολόγια που έκοψαν για τις υπηρεσίες που παρείχαν προς το Δήμο Δράμας και αναγκάστηκαν να στραφούν στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.
   
Αν ο κύριος Μαμσάκος δεν παρουσιάσει έστω και ένα τιμολόγιο της περιόδου που αναφέρεται,  τότε εκτός των άλλων,  είναι και ένας κοινός συκοφάντης,  που  είναι λυπηρό  να εκπροσωπεί τους Δραμινούς στο Δημοτικό Συμβούλιο.

   
Στην ίδια συνέντευξή του ο κύριος Μαμσάκος προσπάθησε να καλύψει τον συνοδοιπόρο του στην πολιτική αδιαφάνεια κύριο Γιώργο Παπαδόπουλο και τις προνομιακές χρυσές δουλειές που έκανε ο τελευταίος ως επιχειρηματίας  με το Δήμο της Δράμας. Μιλώντας για τις αγορές μεταχειρισμένου υλικού σε εξευτελιστικές τιμές που έκανε ο κύριος Παπαδόπουλος από τη ΔΕΥΑΔ, ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για παλιοσίδερα … «που  πλήρωσε βέβαια. Δεν του χαρίστηκαν»…
  
Βέβαια σκόπιμα ο κύριος Μαμσάκος δεν μας είπε τι είδους ήταν τα παλιοσίδερα που αγόρασε για ένα κομμάτι ψωμί από τη ΔΕΥΑΔ ο κύριος Παπαδόπουλος.
   
Δεν μας είπε ούτε για το ποιά ήταν η ποσότητα υλικού που αγοράστηκε σε εξευτελιστικές τιμές σε σχέση με την πραγματική τους αξία για να ενισχυθεί η επιχείρηση του κυρίου Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η μόνη διαδικασία σύμφωνα με τον νόμο που θα έπρεπε να ακολουθηθεί είναι αυτή του διαγωνισμού. Διαγωνισμός που διασφαλίζει την διαφάνεια και τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών. Αντίστοιχη διαδικασία ακολουθήθηκε επί Δημάρχου Κυριάκου Χαρακίδη και εξασφαλίστηκαν στην σημερινή δύσκολη οικονομική εποχή 8πλάσιο οικονομικό όφελος από αυτό που πλήρωσε ο κος Παπαδόπουλος στην ΔΕΥΑΔ επί αντιπροέδρου κου Μαμσάκου με απευθείας ανάθεση.
   
Δυστυχώς για τον ίδιο και ευτυχώς για τη Δράμα, ο κύριος Μαμσάκος δεν πείθει κανέναν με τα ψέματα του.
  
Το μόνο που καταφέρνει ο πολιτικά απομονωμένος κύριος Μαμσάκος, με τα ψεύδη που εκστομίζει, είναι να επιβαρύνει περισσότερο την ήδη σκοτεινή και βεβαρημένη  πολιτική του διαδρομή.
Κύριε Μαμσάκο στη Δράμα όλοι γνωριζόμαστε καλά, πάψτε λοιπόν να θεωρείτε αφελείς τους πολίτες της Δράμας.

Γραφείο Τύπου
Τηλ. 6947023047
e-mail: polikaizoi1@gmail.com
Διαδίκτυο: www.polikaizoi.gr

Διεύθυνση: Εθνικής Επαναστάσεως 1821 αριθμός  10