12 Μαρ 2014

Στιγμές συγκίνησης για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας

Στιγμές συγκίνησης  για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Δόξας στην εκδήλωση που διοργάνωσαν προς τιμήν τους ο Δήμος Δράμας, η ΔΕΚΠΟΤΑ και ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας.


Σε μία πολύ όμορφη βραδιά και ταυτόχρονα  σε μία σεμνή τελετή που διοργάνωσε ο Δήμος της Δράμας με τον Ερασιτέχνη της Δόξας Δράμας, οι παλαίμαχοι αλλά διαρκείς πρωταγωνιστές της Δόξας τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την πόλη μας. 

Οι θρυλικοί πρωταγωνιστές  της ομάδας μας, κατά την περίοδο 1954-1959 που έφεραν τη Δόξα για τρείς φορές στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος,  συναντήθηκαν πάλι στην Δράμα. Η βραδιά αποτέλεσε ελάχιστο φόρο τιμής από την πλευρά του Δήμου Δράμας και της ΔΕΚΠΟΤΑ και έδωσε την ευκαιρία να ξαναζωντανέψει το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας η οποία  τίμησε την πόλη μας ανά το Πανελλήνιο. 

Στους 11 από τους  17 συνολικά  Δοξασμένους ποδοσφαιριστές  της Δόξας  που συμμετείχαν στους τρείς τελικούς  μεταξύ 1954-1959 απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα. Οι υπόλοιποι 6 ποδοσφαιριστές εκείνης της ομάδας έχουν φύγει δυστυχώς από κοντά μας αλλά όχι όμως και από τη μνήμη μας.  Προς τιμήν τους τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή από τους παρευρισκόμενους.

Σε δηλώσεις του για τη συνάντηση ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης υπογράμμισε: «οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της περιόδου 1954-1959,ήταν και είναι πρεσβευτές της πόλης μας, ήταν και είναι οι άνθρωποι που μας κάνουν και σήμερα περήφανους. Όλοι εμείς δεσμευόμαστε απέναντί τους να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στην ομάδα μας,  που πρέπει και μπορεί να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια ώστε να βρεθεί στα σαλόνια της Α Εθνικής κατηγορίας  για να καμαρώσουμε όλοι πάλι την ομάδα που τόσο λατρέψαμε».



                       

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ