16 Μαρ 2014

«Ενώνουμε τη Δράμα»: Πραγματοποιήθηκε η 2η ημερίδα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στο γραφείο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» η προγραμματισμένη ημερίδα με θέμα: «Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων» με εισηγητή τον  Πρώην Δήμαρχο Αλιστράτης και υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Ζίχνης κ. Γιώργο Μαδεμλή.


Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξής μας ενημερώθηκαν αναλυτικά για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ο κ. Μαδεμλής ο οποίος έχει 16έτη πείρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και διετέλεσε 8 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και 8 χρόνια Δήμαρχος Αλιστράτης μετέφερε την εμπειρία του και σε μία διαλογική συζήτηση με τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξης μας  απάντησε τόσο τεχνοκρατικά τόσο και Αυτόδιοικητικά στις ερωτήσεις που του τέθηκαν για τον τρόπο και τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι οι οποίοι παρακολούθησαν την ημερίδα με μεγάλη προσοχή εστίασαν το ενδιαφέρον τους στα πρακτικά θέματα λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου αποκομίζοντας πρακτικές γνώσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους στο πρόσωπο του κ. Μαδεμλή ο οποίος προσέφερε απλόχερα τις γνώσεις του και την εμπειρία του σε όλους, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο για να απαντήσει σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις που του τέθηκαν παρότι και ο ίδιος κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς ως Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ζίχνης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ευχαρίστησε τον προσωπικό του φίλο και Υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Ζίχνης κ. Γιώργο Μαδεμλή και εκατέρωθεν αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία, δύναμη και νίκη στον αγώνα τους.


Από το Γραφείο Τύπου