3 Οκτ 2013

Συνεχείς παρεμβάσεις από το Δήμο Δράμας και τη ΔΕΥΑΔ

Συνεχείς παρεμβάσεις από το Δήμο Δράμας και τη ΔΕΥΑΔ για να δοθούν λύσεις σε προβλήματα δεκαετιών που άπτονται τις καθημερινότητας.


Λύσεις σε χρόνια προβλήματα του Δήμου μας, όπως και στο θέμα της παροχέτευσης των όμβριων υδάτων, δίνουν τα έργα που εκτελεί ο Δήμος της Δράμας και η ΔΕΥΑΔ σε πολλές περιοχές του κέντρου της πόλης, μεταξύ των οποίων η οδός Γαληνού (από λεωφόρο Στρατού μέχρι 12 Αποστόλους), η Εθνικής Αμύνης, η Λαμπριανίδου κ. ο. κ. Με τα έργα που εκτελούνται δίνεται οριστικό τέλος στα πλημμυρικά φαινόμενα που ταλαιπωρούσαν την  πόλη σε περίοδο  έντονων βροχοπτώσεων.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της οδού Γαληνού δημιουργούνται  15 νέα φρεάτια με σωλήνες διατομής 50 εκατοστών αντικαθιστώντας τα παλαιότερα φρεάτια που οι σωλήνες είχαν διατομή μόλις 12 εκατοστά.

Μετά την παρέμβαση οι δυνατότητες παροχέτευσης των όμβριων υδάτων θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερες, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται πλέον σε αυτές τις περιοχές τα γνωστά πλημμυρικά φαινόμενα.

Ανάλογες παρεμβάσεις γίνονται στην οδό Εθνικής Αμύνης και τις καθέτους οδούς,  αλλά και στην οδό Λαμπριανίδου όπου επίσης υπήρχαν όμοια προβλήματα. 
                       

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ