4 Σεπ 2013

Καταβάλλονται σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Στην καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ -του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών- προχωράει σήμερα, Τετάρτη, ο Οργανισμός σε 126.802 δικαιούχους.


Πρόκειται για ασφαλισμένους για τους οποίους έγινε οριστική εκκαθάριση του εντύπου Ε1 από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ. Γ. Π. Σ.), συμπλήρωσαν σωστά το έντυπο Α21 και κρίθηκαν δικαιούχοι μετά τους σχετικούς ελέγχους. Το ποσό που θα καταβληθεί διαμορφώνεται σε 43.833.669,81 ευρώ.

Με βάση τη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, θα ακολουθήσουν και άλλες καταβολές οικογενειακών επιδομάτων στους υπόλοιπους δικαιούχους, σύμφωνα με την πορεία των οριστικών εκκαθαρίσεων που θα διαβιβάζεται στον οργανισμό από τη Γ. Γ. Π. Σ.


Όπως είναι γνωστό δικαιούχοι είναι πλέον και όσοι έχουν ένα παιδί και πληρούν τα κριτήρια που θέτει ο νόμος. Αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μετά την φορολογική τους δήλωση και το έντυπο Α21 μέσω του TaxisNet της Γ. Γ. Π. Σ.