4 Ιουλ 2013

Θέσεις εργασίας με σύμβαση οκταμήνου από το Δήμο Καβάλας

Στο  πλαίσιο προγραμματικής  σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ του Δήμου Καβάλας και του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας θα υλοποιηθεί το έργο «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ...


...ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ», καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση για τις παρακάτω ειδικότητες:

• Έξι ΑΜΕΑ με ψυχικές νόσους (πρωτογενή ή δευτερογενή) για μερική απασχόληση.
• Τέσσερα ΑΜΕΑ με ψυχικές νόσους (πρωτογενή ή δευτερογενή) για πλήρη απασχόληση.
• Πέντε εργαζόμενοι του γενικού πληθυσμού για πλήρη απασχόληση.
• Ένας εργαζόμενος του γενικού πληθυσμού στην καθαριότητα χώρων, κτηρίων και γυμναστηρίων με επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης Β’ κατηγορίας και τουλάχιστον πενταετή εμπειρία ως οδηγός για πλήρη απασχόληση.
• Τέσσερις εργαζόμενοι του γενικού πληθυσμού στην καθαριότητα και φροντίδα των γηπέδων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων για μερική απασχόληση.

Η προσφορά των ανωτέρω εργασιών θα διαρκέσει έως 8 μήνες. Για την περιγραφή κάθε θέσης εργασίας, τις ελάχιστες προϋποθέσεις, τα κριτήρια επιλογής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορείτε να ζητήσετε το αναλυτικό τεύχος προκήρυξης.

Με την υλοποίηση αυτού του έργου προωθούνται οι στόχοι της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης και οι ιδέες της κοινωνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Έχει αναρτηθεί η προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο site του Δήμου Καβάλας, σε ιστοσελίδες της Καβάλας και δημοσιεύεται σε μία τοπική εφημερίδα. Συμπληρωματικές πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων υποψηφίων στο κτήριο «πρώην ΠΙΚΠΑ» (Παλαιολόγου 9), 10π.μ.-1μ.μ., τις εργάσιμες ημέρες.

Τριμελής επιτροπή από το Δ.Σ. του ΚΟΙΣΠΕ θα διενεργήσει τον έλεγχο των στοιχείων που θα υποβληθούν καθώς και την προσωπική συνέντευξη. Ενημερώνεται ότι παράλληλα, ο ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας διεκδικεί, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, πρόγραμμα επιχορήγησης της επιχειρηματικότητάς του με στόχο τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του.