14 Ιουν 2013

Ανανεωμένα..Ντροπής πράγματα

Η ξεκαρδιστική stand up κωμωδία “ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” με τους Μαρία Ανδρούτσου & Χρ. Μπάτζιο επιστρέφει ανανεωμένη στο Noir στη Δράμα στις 14/06!


Ώρα έναρξης: 22.00

Ξεχάστε ότι ξέρατε! Η ξεκαρδιστική stand up κωμωδία ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ επιστρέφει στη Δράμα για να μας αποτελειώσει, ανανεωμένη και ξετρελαμένη, μετά το χαμό γέλιου που προκάλεσε στις προηγούμενες παραστάσεις και μόνο επειδή εσείς το ζητήσατε! H Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη μας ηθοποιός από τους εξαιρετικούς κωμικούς της ρόλους στο 50-50, τις Σαββατογεννημένες κι άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Μπάτζιος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα επί σκηνής, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και τραγουδώντας live αγαπημένα τραγούδια, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί...»!

Έχοντας ξεπεράσει τις 50 παραστάσεις πανελλαδικά!!! με εξαιρετικές εμφανίσεις, τρελαίνοντας τη φετινή σεζόν σχεδόν όλη την χώρα, η παράσταση θα συνεχίσει την περιοδεία της όλο το καλοκαίρι και θα μας ξεσηκώσει για 1 μοναδική παράσταση την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στις 22.00, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Bar NOIR στη Δράμα (Προάστιο, Τηλ. Κρατήσεων: 6948512242).

Ένα μεγάλο «πάρτι», με πολύ γέλιο, πολλή σάτιρα, τραγούδι, τρέλα και πάλι απ’ την αρχή!

Μέχρι στιγμής έχουν τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, παρέες, ζευγάρια, παιδιά, σκυλιά, γατιά και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»…

Μεταξύ πολλών άλλων θα σας λυθούν οι εξής απορίες:

Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012?


Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, την ενεργό συμμετοχή του κοινού και πολύ τραγούδι. Απλά δεν πρέπει να το χάσετε!